Evet şınav sorunum var kondisyonum eksik diyeceğim ama 20 tekrar barfiks 20 kg ile 6 8 tekrar barfiks 50 dips yapabiliyorum ama sınavda tam nizami şekilde göğüs yere değecek şekilde 50 tane anca cekebiliyorum kuvvetin var farklı şekillerde archer tek kol elmas yapabiliyorum ama belli tekrardan sonra bileklerim ve omuzlarım yanmaya başlıyor. Tavsiyemiz var mı
Şınav çekemiyorum
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More details
-
-
dostum sen de benim gibisin o güçsüz olduğundan filan değil omuzlarına sanki jilet koymuşlar gibi acıyor biyerden sonra,
şınavın zor olduğundan dolayı değil, omzuna devamlı stres yüklediğinden dolayı sıkışma ve acı oluşuyor, takma kafana şınavda süper çok tekrarlara da ihtiyacın yok, diğer hareketlerde de oldukça iyisinThe post was edited 1 time, last by Machine ().
-
Anladim dostum eyvallah motive ettin beni
-
Yukarda bir yerde yanlış yazmışım düzelttim,
Motive ol tabii ki, verdiğin sayılar çok iyi -
Sagol dostum seni de takipteyim sende başarılısın baya bir ara bilek de sıkıntı olmuştu galiba senin kol muydu bilek mi geçti mi devam ediyor musun antremanlara
-
Dostum onlar baya mazi oldu
Omzumda hep sıkıntı var sıkışık olduğundan çok fazla harkete veya çok tekrara gelmiyor, bu yüzden hareket veya tekrar seçimlerini buna göre yapıyorum bu o kadar büyük sıkıntı değil, asıl sıkıntıyı 2017sonu gibi yaşadım yanlış hatırlamıyorsam tarihi, sağ bicepsimi yırtmıştım böylece bilek güreşine başladığım gibi bırakmak zorunda kaldım, onun iyileşmesi derken sınav senesi geldi(üni sınavı tyt ayt) öyle de kaynadı bu sene baya bi kötü formdaydım yani.
yazın biraz spor yaptım şimdi bir süreliğine ara verdim birkaç hafta içinde tekrar başlayacağım,
Ayrıca bilek güreşi klübüne gidiyorum hedefim şampiyonluk -
Anladım çok geçmiş olsun. Umarım hedeflerine ulaşırsın en kısa sürede
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0