Şu temel hareketleri hep söylüyoruz Şınav Barfiks Dips Squat ama şunu anlamadım Şınavım 35 Barfiks 9-10 Dips 8-9 arası şimdi ben standart şınava devam edersem tek kazanacağım şey dayanıklılık olacak yokmu bunun çözümü 3 temel hareketi kaç tekrar yaptığımızda varyasyonlarına geçebiliriz tabiki istediğimiz zaman geçebiliriz onda problem yokta bu temel hareketlerde ne kadar güçlenmemiz gerekiyor veya yüksek tekrarlı olan bölgelerde farklı varyasyonlar uygulayıp örneğin şınav tekrarım gibi diğer zayıf bölgelerin temel hareketindeki tekrarı arrtormaya devammı edilmeli ? Bunu sormamın sebebi Şınav Barfiks Dips yaparak hep aynı antrenman olduğunda bu bir süre sonra klişe olacaktır ne yapmam gerek bu konuda ?
Temel hareketler sorunu
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
-
-
"yüksek tekrarlı olan bölgelerde farklı varyasyonlar uygulayıp örneğin şınav tekrarım gibi diğer zayıf bölgelerin temel hareketindeki tekrarı arrtormaya devammı edilmeli ?"
Aynen öyle dostum. Zaten varyasyonları yapmak temel hareketlerde daha da ustalaşmanı ve tekrar sayını arttırır.Başarısızlık kabul edilebilir ama denememek, ASLA !
Instagram : kalistenikturk / aykutcannk
Mail : aykutkinayer@gmail.com
Videolarımız ve Daha Fazlası için -
Teşekkürler antrenmanlara tam gaz devam...
-
benim programıma ve yeni antrenman düzenime göre toplam 8 settten toplam 1bin tekrar olunca geçecegim
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0