Kavrama Kuvveti ile ilgili aletlere bakıyorum, bir aletin açıklamasında aynen şöyle yazıyordu.
Aynen böyle diyor.
Şimdi adamlar ürünün sayfasına bunu yazınca araştırma gereği duydum. Cidden bilimsel çalışmalar mevcut, hepsini bir araştırıp derleyip topladiktan sonra paylasayim diyorum.
Şaşırdım gerçekten. Zira bunun için cihazlar üretiyorlar, kavrama kuvvetini ölçen.
kavrama Kuvveti ile ölüm ya da çoğu kronik hastalığın güçlü bir ilişkisi olduğu çoğu çalışma ile gösterilmiştir. İlginç olarak, kavrama Kuvveti ölüm ya da hastalık hakkında kan basıncından bile daha iyi tahmin yapmaya yarar.Many studies have shown that the connections between grip strength and death or multiple chronic diseases remained strong. Interestingly, grip strength was a better predictor of death or disease than blood pressure.
Aynen böyle diyor.
Şimdi adamlar ürünün sayfasına bunu yazınca araştırma gereği duydum. Cidden bilimsel çalışmalar mevcut, hepsini bir araştırıp derleyip topladiktan sonra paylasayim diyorum.
Şaşırdım gerçekten. Zira bunun için cihazlar üretiyorlar, kavrama kuvvetini ölçen.
*** Şınav çekmeden okumaya devam etme, yat ve şimdi, şu an sadece şınav çek. Artık SVG'ye ilk adımını attın, tebrikler.***