Üst Düzey Esneklik Arttırma 1.Seri Daha Yükseğe Tekme At Sıfır Aç (Dövüşcülere Özel)
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More details
-
-
Kanalın hayırlı olsun dostum, çok güzel bir video olmuş, emeğine sağlık, teşekkürler
-
Teşekkür ederim, esneklik antrenmanı o kadar derin bir mevzu ki 40 50 dakikaya çıkacak videolar bile çekilebilir ben başlangıç olduğundan böyle kısa bir rutin paylaştım umarım kanalım gereğince büyür ve daha başarılı videolar çekerim yorumun için minnettarım sevgili dostum başarılar dilerim.
-
1 senedir spor yapıyorum , öne tekme atabiliyorum kafaya kadar ama yana çıkmıyor , kasıklarım ve kalçam hiç esnek değil.
Videodaki haraketleri yapmaya başlayacağım inşallah kısa sürede kasık ve kalçalarım esnerde kafaya tekme çıkartabilirim.Sadelik , İhtişamın anahtarıdır. -
itachi wrote:
umarım kanalım gereğince büyür ve daha başarılı videolar çekerim
Esnetme ya da streching çok önemli bir konu.. Becoming supple leopard adlı kitabı okumanızı öneririm, güzel bilgiler mevcut..*** Şınav çekmeden okumaya devam etme, yat ve şimdi, şu an sadece şınav çek. Artık SVG'ye ilk adımını attın, tebrikler.***
-
video gizli
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0